Köpvillkor VPLANT - Närodlat på riktigt

Leveranser

VPLANT samarbetar med DHL. Leverans av paket sker dagen efter beställningen under förutsättning att varan finns i lager. Du kan hämta ut din leverans hos någon av DHL:s ombud.

DHL kompenserar för koldioxiden som leveranserna släpper ut, vilket gör transporterna klimatsmarta och minskar effekten på miljön till ett minimum.

Mindre försändelse skickas som normalbrev med posten.

Våra betalsätt

I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning och delbetalning. Våra fakturor skickas ut via mail i samband med att ordern skickas från oss. Fakturan har en förfallotid på 14 dagar. Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du på klarna.com/sv/kundservice

Via PayPal betalar du säkert med bank- och kreditkort. Du behöver inte skapa ett konto hos PayPal för att betala.
Mer information om PayPal hittar du på www.paypal.com/se

Ångra ett köp

Enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59) har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du tagit emot varorna.

Enligt lag betalar du själv returfrakten till oss om du ångrar ditt köp. Senare får du tillbaka hela beloppet som du har betalt till oss inklusive frakten som från tillfället när du köpte varorna. Vi väntar med återbetalningen tills vi fått tillbaka varan från dig eller tills du sänt in ett bevis på att du återsänt varan, beroende på vilket som inträffar först.

Du har inte ångerrätt om varan är använd.

När du utnyttjat din ångerrätt är du skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Kontakta oss alltid innan du vill ångra ditt köp, så hjälper vi dig!

Reklamation

Om du får fel vara eller fel antal måste du meddela oss inom 10 dagar. Varor som levererats fel eller som har något fel måste du returnera omedelbart tillsammans med eventuellt kvitto eller följesedel.

Vid en eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.

Cookies och personuppgifter

Vi använder cookies på denna webbplats av tekniska skäl, för att mäta trafiken och som underlag för statistik. Informationen som samlas in är anonym och innehåller inga personliga uppgifter som t. ex. namn eller e-postadress.

Vi reserverar oss för fel i text och/eller bild.

Magnus Therén

VPLANT AB, org nr 556957-0418

e-post: magnus.theren@vplant.se