• FÖRETAG

vplant3

Växtväggar för företag

VPLANT utvecklades för att ge hemmaodlaren ett enkelt och prisvärt sätt att odla men vi ger också stora som små företag ett sätt att förbättra sin inomhusmiljö med ökad trivsel, effektivitet och bättre luft. Våra växtväggar är modulbaserade, vilket innebär att man kan anpassa storleken till både stora och små kontor. 

Växternas inverkan 

Att vi blir mer produktiva och arbetar bättre i miljöer som vi trivs i är inte någon nyhet. Vi är många som vittnar och hur naturen får oss att stressa ner och må bra. Och det är inte bara en känsla eller gissning, faktum är att det är vetenskapligt bevisat att vi stressar ner när vi är omgivna av växter och natur. Växter absorberar även toxiner från dåliga material, producerar syre och får oss att trivas bättre. Kanske är en växtvägg för företag något att överväga? 

Växternas inverkan får personalen att må bättre, ökar produktiviteten och kan till och med minska sjukskrivningarna.

Ett extra tips! Vill ni bli snygga till kundmötet? Se till att vara omgiven av växter. Luftfuktigheten inomhus ökar av växtlighet, vilket i sin tur gör att de som jobbar i miljön får bättre hy.  Bra, eller hur?

Varför VPLANT? 

Till skillnad från många andra växtväggar för företag är VPLANT både enkel att montera, snygg och prisvärd. Tillsammans med SLU har vi arbetat i flera år för att ta fram den optimala lösningen för en praktisk och snygg växtvägg. Det är viktigt för oss att våra västväggar aldrig ska tumma på kvaliteten men ändå vara prisvärda, så att så många som möjligt ska få njuta av fördelarna som växtlighet på jobbet ger. 

VPLANT är modulbaserad vilket gör att ni kan anpassa den till ert utrymme. Det patenterade bevattningssystemet gör att det krävs minimalt med underhåll, samtidigt som växterna håller sig fräscha längre.

Standardfärgerna är färgerna svart, silver och turkos. Är ni sugna på annat, till exempel företagets profilfärger, går det att ordna vid större beställningar.  

Vi samarbetar med Växtvård.